Rich Dad Poor Dad en Functioneel beheerder

Freelancer Functioneel beheerder. Is het mogelijk?
Freelancer ICT ZZP’er Functioneel Beheerder. Kan dat? Zijn er opdrachtgevers opneminded voor 20 uren aan functioneel beheer support?.

Freelance functioneel beheerder en startup investeerder zijn. Kan dat? Kortom, tijd kopen met risiso. Wie het boek “Rich Dad Poor Dad” van Robert Kyosaki heb gelezen weet van de 4 veiligheidszones:.
* Medewerker in Loondienst (verkoopt zijn tijd aan investeerders)
* ZZP’er
* Bedrijfseigenaar (koopt tijd)
* Investeerder (koopt tijd)

Investeerders weten dat slecht besteden tijd een een verspiling van energie is. Medewerker Loondienst verkoopt tijd en zitten het veiligst. Iedere maand geld op de bank. Als ZZP’er in de ICT moet je uren maken anders minder geld. Als Bedrijfseigenaar zit je met de risico van loonbetalingen en werk scheppen. Niet iedereen kan of wil dat. Daarnaast heb je de Warren Buffet’ investeerders bekend van Startups. Die mannen hebben (spreekwoordelijk) bakken met geld. Ze laten bedrijfseigenaren voor hen werken net als Medewerker in Loondienst zijn ingeperkte vrijheid inlevert voor zekerheid. Een investeerder heeft weinig tot geen zekerheid. Zijn geheel onderneming of investering kan op één avond verdampen en hij dan letterlijk op straat komen te zitten.

Jouw mening?
Ik hoor het graag! Michiel Erasmus Hierdie e-posadres word van Spambotte beskerm. Jy moet JavaScript ontsper om dit te lees.

OVER MICHIEL ERASMUS:
Ek is 'n Suid-Afrikaner in Nederland :))